de Lagarde

50 Cent voor Starz bezig met superhelden-serie

  •  
03-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50
Na het succes van de dramaserie Power – waar hij bij betrokken is als producent en acteur – tekent rapper Curtis ‘50 Cent’ Jackson een nieuw contract bij Starz. Volgens Deadline wordt zijn eerste project een door hem bedachte superheldenserie, getiteld Tomorrow, Today.
Jackson schreef zelf het script voor de serie en zal bij elke fase van de verdere ontwikkeling betrokken blijven. Het verhaal draait om een oorlogsveteraan uit Chicago, die onterecht de gevangenis in gaat en dan door een gestoorde dokter wordt gebruikt voor experimenten om de perfecte mens – lees: moordmachine – te creëren. Wanneer hij weer op vrije voeten komt, zet hij het echter op een lopen en probeert hij zijn nieuwe krachten te gebruiken om de wereld beter te maken. Jackson heeft Anthony Cipriano ( Bates Motel ), Dan Kay ( I.T. ) en Kirkland Morris al aangesteld om de serie samen met hem te schrijven en te produceren.
Na de bioscoop veroveren personages met superkrachten nu ook steeds meer de wereld van televisie. De CW zit vol met superheldenshows ( Arrow , The Flash , Legends of Tomorrow , Supergirl ) en Netflix breidt binnenkort uit met Luke Cage en Iron Fist. Ondertussen werkt Fox aan een door Bryan Singer geproduceerde X-Men-serie van Fargo -maker Noah Hawley.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!