NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

10 TIPS OM JE HERFST DOOR TE KOMEN

1 nov 2016
  •  
leestijd 2 minuten
200

Kou. Snotterende mensen in de trein en zo. Geen vogels die fluiten. Helemaal kut. Heb jij ook altijd zo’n mega hekel aan de herfst? HA! Check dan snel deze tips. Dan kom je die verschrikkelijke maanden zó weer door. Zeg maar doei tegen je herfstdip!


#1 VAKANTIE
Ga op vakantie. Boek een tripje. Ga zo ver mogelijk weg. ALLES is beter dan dit Nederlandse weer. Geen geld? Een goedkope vliegticket fix je zo !
#2 REGENJAS
Moet je dan toch echt in Nederland zijn? Zorg dan dat je een chille jas hebt. Dat als je écht naar buiten moet. Je niet meteen doorweekt bent.

#3 DRINK
Sommigen zeggen dat je het van thee niet warm krijgt. Maar uh. Echt wel. En zeker van die speciale herfstthee met kaneel en gember enzo. En van deze recepten krijg je het ook warm!
#4 POMPOENEN
Pompoenen, wat kun je er niet mee? Snij er een gezicht uit. Of gebruik het als gewicht. Om mee te sporten. Wacht. WAT? Ja, dat kan ook. Maar je kunt er ook gewoon soep van maken. Jammie.
Fallback image for card

#5 PEPERNOTEN

Ja. Het is misschien nog “te vroeg”. Maar dat maakt helemaal niets uit #yolo. Haal gewoon een mega zak pepernoten. Eet hem op. Helemaal. In je eentje.
#6 SERIES
GODZIJDANK. Is er Netflix. Zo kom je die korte, koude, saaie dagen binchwatchend wel door.
Fallback image for card

#7 PILLEN
Slik extra pillen. Nee niet die . Gewoon vitamine D enzo. Uit een potje. Want vitamine D zorgt dat je je lekker voelt. En dat krijg je normaal van de zon. Maar hè. Die schijnt niet. Dus lekker slikken.

#8 THEE

Sommigen zeggen dat je het van thee niet warm krijgt. Maar uh. Echt wel. En zeker van de winterglow, gekarameliseerde peer en kaneel thee.
#9 SPORT
Het is natuurlijk veel te koud om buiten te hardlopen, of te voetballen. Dus doe gewoon wat bed-sport met je lover. Krijg je het vet heet van. En het is goed voor je conditie. En dat is niet alles.

#10 VERMAAK
En als je het nou echt niet meer ziet zitten. Klik dan even hier , of hier , of hier . Gewoon doen! Want de tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt. Dus klik en voor je het weet is het gewoon weer lente.