Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

De podcast top drie van de week | Podcast

03-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
800 keer bekeken
  •  
top 3 header
BNNVARA’s top 3 podcasts van de week
BNNVARA maakt naast radioprogramma’s ook leuke podcasts. Wij zetten wekelijks de top drie podcasts van de week op een rij. Veel luisterplezier.
1. Vrouwen op Mars
Vrouwen op Mars
Het zwakke geslacht aan de macht
Als je het hebt over een eerlijke verdeling van macht, dan zijn we daar ver vanaf."  Aldus Hedy d'Ancona in 2018. Haar dochter Hadassah de Boer en Willemijn Veenhoven staan een beetje met een mond vol tanden. Zij dachten: ach, we zijn er eigenlijk wel zo ongeveer. Een boeiend gesprek tussen twee generaties.
2. Wake Up Call
top 31
Knalpot – Verhalen uit Jakarta 
In de podcast Wake Up Call belt redacteur Beryl Pinas vroeg in de morgen met schrijver Daan Goppel. Je kunt hem kennen van zijn vorige boek Liften naar Suriname (2011). Daan heeft die avond zijn boekpresentatie van zijn 2e boek Knalpot – Verhalen uit Jakarta. Niemand minder dan journalist, auteur en presentator Adriaan van Dis heeft zijn verhalen proefgelezen en zegt: “Daan Goppel kijkt zonder te oordelen. Hij leeft mee, leeft zich in en toont ons een Jakarta zoals het werkelijk is” In de podcast praat Daan over de aanloop naar zijn boekpresentatie.
3. Millennial Mindfuck
Teleurstellingen 
Millenials zijn perfectionisten. Toch gaat er bij deze generatie ook weleens iets mis. Fouten maken, is menselijk. Maar kan de millennial wel omgaan met teleurstelling? In de podcast spreekt presentatrice Malou Holshuijsen met jongerencoach Aik Kramer, Psycholoog Thijs Launspach, Documentairemaker Emma Westermann en BNNVARA-programmamaker Julius van ’t Hek over teleurstellingen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.