Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Ministerie van Buitenlandse Zaken versoepelt het reisadvies voor Slovenië

07-07-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
405 keer bekeken
  •  
Slovenië

© marcin jucha / Shutterstock.com

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Slovenië versoepeld van code oranje naar code geel. 
De versoepeling is in lijn met die van lokale coronamaatregelen. Toeristische reizen naar Slovenië zijn daarmee weer mogelijk, maar er dient wel rekening te worden gehouden met bijzondere veiligheidsrisico’s. Ook blijft de mogelijkheid bestaan dat de situatie plotseling verandert en het reisadvies voor het land – of bepaalde delen van het land - weer wordt bijgesteld naar code oranje.
Coronamaatregelen
Houd je bij een reis naar Slovenië altijd aan de coronamaatregelen die in dit land gelden. Het is hierbij van belang dat je zowel de Nederlandse als de Sloveense voorschriften in acht neemt. Lees je daarom voldoende in en pas je reisgedrag hierop aan. Uiteraard dien je bij elke reis, ongeacht je bestemming, ook rekening te houden met een aantal overige zaken. Dit is wat je vooraf hoort te weten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.