Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Jennifer Hoffman is de nieuwe presentator van 3 op Reis

18-02-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1914 keer bekeken
  •  
jennifer_thumb
Groot nieuws: we krijgen er een collega bij! We verwelkomen Jennifer Hoffman als onze nieuwe presentator. We zijn ontzettend blij met Jennifer als enthousiaste maar bovenal reislustige toevoeging aan ons team. Bekijk hier de exclusieve beelden van haar eerste reizen.
Jennifer vertelt:
Hey 3 op Reiziger!

Whoehoe! Ik mag mijzelf een van de presentatoren van 3 op Reis noemen. Hoe tof is dat?! De droombaan voor zovelen, maar zeker ook voor mij. Verre reizen maken naar tropische exotische oorden en interessante, inspirerende mensen ontmoeten, hun verhalen vertellen en de verste uithoeken van de aarde ontdekken. En als dochter van een reisagent is de liefde voor reizen mij met de paplepel ingegoten. Groen van jaloezie keek ik jarenlang naar de leuke presentatoren van 3 op Reis en nu ben ik er zelf één.

Alleen... Net in de tijd van vliegschaamte. En in de tijd waarin we ons realiseren dat iedereen bewuster zal moeten omgaan met reizen. Net op het moment dat ik zo lekker bezig ben in het verkleinen van mijn footprint. Grrr...

Gelukkig gaat het programma met haar tijd mee en is niet alleen het hele seizoen CO2 gecompenseerd, maar worden er ook reizen dichtbij huis gemaakt. Ook wordt er gezocht naar groenere manieren van reizen en zorgen "we" (mijn eerste keer "we"!) ervoor dat de verhalen die we vertellen een verschil kunnen maken.

Dus nu hoef ik niet meer groen te worden van jaloezie, maar mag ik meehelpen met het tofste programma van de Nederlandse televisie groener te maken. Van de mooiste permacultuur-boerderijen in Costa Rica tot aan door de gemeenschap opgezette wildlife-parken in Kenia. Maar we beginnen zondag niet al te ver van huis: Porto!

Liefs,
Jennifer
Bekijk Jennifer haar eerste reis door Porto aanstaande zondag 23 februari om 19.40 bij BNNVARA op NPO 3.
jennifer_porto
Meer weten over onze nieuwe groene koers? Lees hier hoe wij CO2-neutraal reizen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.