Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Jullie stuurden fantastische dekenfort-foto's in: dit zijn onze favorieten

04-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
241 keer bekeken
  •  
dekenfort artikel

© LightField Studios / Shutterstock.com

In onze strijd tegen de eentonigheid van het quarantaine-bestaan, gaven wij afgelopen week een aantal tips voor het maken van het beste dekenfort. Wij vroegen jullie om de mooiste creaties in te zenden. Het was een moeilijke keuze, maar hier is ‘ie dan: onze woonkamer-camping top vijf. 
Op de vijfde plek: de bioscoop-hut van Lieske
Met niet één maar twee schermen is dit de perfecte hut om al je zorgen even in te verliezen. Wegkruipen met een film of oprollen voor het knapperende pixel-haardvuur, dekentjes en snacks: Lieske begrijpt het.
dekenfort

© Lieske

Op de vierde plek: de boekenwand van Maarten
De details in deze hut wijzen op vakmanschap. Dwars op elkaar geknoopte stokken creëren een stevig frame en het bouwwerk is precies hoog genoeg voor de hoogstaande literatuur. Van Dikkie Dik tot Nijntje, in deze tent kan de pandemie zonder problemen worden uitgezeten.
dekenfort

© Maarten

Op nummer drie: het tropische toevluchtsoord van Charlotte
Hier geen bescherming tegen weer en wind, maar een open ruimte zodat het tropische weer makkelijk naar binnen waait. De verlichting zal menig mug aantrekken, maar de zachte ondergrond maakt dit de perfecte plek om door de quarantaine heen te slapen.
En... de tweede plek gaat naar: het pallet-fort van Rebekka
Niet voor niets zijn de Egyptische piramides van Gizeh, de trappiramiden van de Maya-stad Chichén Itzá en Pyramide van Austerlitz driehoekig gevormd. Historisch gezien is dit simpelweg de meest bestendige vorm. Dit fort biedt door deze stevigheid goede bescherming tegen de wilde dieren die ongetwijfeld ronddwalen in haar woonkamer-jungle.
dekenfort

© Rebekka

En de winnaar is...: het knuffelpaleis van Anna
Dit prachtige fort behoeft bijna geen toelichting. Warme lampjes, een stapel aan knuffels en meerdere dekens om zowel op als onder te liggen. In dit fort zijn zelfs andere junglebewoners welkom: van rode katers tot Afrikaanse olifanten. Wij zagen onszelf al helemaal wegzakken in dit comfort-fort.
dekenfort

© Anna

Inmiddels alweer klaar met het perspectief vanuit je tent? Wissel af met onze quarantaine-uitzichten. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.