Logo Zembla
Onafhankelijke onderzoeksjournalistiek

Wordt het vlees 'omgekat'?

05-09-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Zembla logo groot
Vlees van een paar jaar oud ontdooien, de slechte stukken eraf snijden en het alsnog verkopen, terwijl de klant in de winkel aan de verpakking niet kan zien dat het ontdooid vlees is. Mag dat? Om daarachter te komen gaan we naar Brussel.  We gaan praten met CDA parlementariër Esther De Lange. Zij is rapporteur voedselfraude voor het Europees Parlement. Naar aanleiding van de paardenvlees affaire doet ze onderzoek naar gesjoemel met voedsel.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de Zembla-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze onthullende journalistiek.