Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

You vs. Wild: trailer voor interactieve serie

  •  
27-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
You vs. Wild
Avonturier Bear Grylls onderneemt een barre tocht door de wildernis en heeft advies van de kijker nodig.
Na de film Bandersnatch komt Netflix in april met nog meer interactieve content. Tijdens het kijken naar de nieuwe serie You vs. Wild kan de kijker ook zelf invloed uitoefenen op het verloop van een aflevering. De realityshow volgt avonturier en survival-expert Bear Grylls, die eerder onder meer zeven seizoenen van Man vs. Wild maakte voor Discovery. In elke aflevering begeeft Grylls zich op een andere plek in de wildernis. Tijdens zijn tocht komt hij voor een heleboel lastige keuzes te staan, en de kijker mag telkens kiezen welk pad hij zal bewandelen. In de trailer zien we hem bijvoorbeeld tijdens de beklimming van een berg de volgende opties aan de kijker geven: verder omhoog klimmen naar de top en een bergleeuw confronteren, of er toch voor kiezen om weer af te dalen.
De acht afleveringen van You vs. Wild komen op 10 april naar Netflix. Bekijk hier de Engelstalige trailer, en ook de - onbedoeld hilarische - nagesynchroniseerde versie.
https://www.youtube.com/watch?v=pwcr3cc0LZM https://www.youtube.com/watch?v=CjlbuAMtkCQ
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief