Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Wynonna Earp: trailer voor derde seizoen

  •  
08-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wynonna Earp S03
Het derde seizoen van de bovennatuurlijke western gaat deze maand in première op de Amerikaanse televisie.
In Nederland lopen we iets achter, want bij ons is nog enkel het eerste seizoen van Wynonna Earp te zien op Netflix. Met een beetje geluk - en als Netflix de rechten weet te behouden - wordt later dit jaar ook het tweede seizoen toegevoegd. Wynonna Earp is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Beau Smith. De western volgt Wynonna Earp (Melanie Scrofano), een verre kleindochter van de legendarische sheriff en revolverheld Wyatt Earp. Ze beschermt haar stad Purgatory tegen de kwade geesten van alle outlaws die ooit door haar voorvader om het leven werden gebracht. Alleen zij kan deze met haar speciale revolver terug naar de hel sturen. Ze krijgt hulp van de vervloekte Doc Holliday (Tim Rozon) en haar jongere zusje Waverly (Dominique Provost-Chalkley). De serie werd bedacht door Emily Andras (Lost Girl).
Het derde seizoen van Wynonna Earp gaat 20 juli in Amerika in première op zender Syfy. De serie is deze maand ook aanwezig op Comic-Con, dat 19 juli van start gaat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief