Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Wine Country: film van en met Amy Poehler

  •  
11-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wine Country
De actrice uit Parks and Recreation is in haar regiedebuut te zien met Rachel Dratch en Maya Rudolph.
Amy Poehler (Parks and Recreation) maakte haar debuut als regisseur met Wine Country, een komische film waarin ze te zien is met talloze comédiennes die - net als haar - ooit werkzaam waren voor Saturday Night Live. Om de vijftigste verjaardag van Rebecca (Rachel Dratch) te vieren, organiseert Abby (Poehler) een uitstapje naar Napa. Ze worden vergezeld door hun beste vrienden: workaholic Catherine (Ana Gasteyer), de net geopereerde Val (Paula Pell), de huismus Jenny (Emily Spivey) en de afgepeigerde moeder Naomi (Maya Rudolph). Maar na een paar glaasjes wijn maakt het gelach en geroddel plaats voor onzekerheden en beginnen de vrouwen vraagtekens te plaatsen bij hun vriendschap en hun toekomst. Uiteraard is ook Tina Fey in de film te zien.
Wine Country is vanaf 10 mei te zien op Netflix. Volgens de VOD-dienst verschijnt de film dan ook in een select aantal bioscopen, al werd nog niet bekend gemaakt welke.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief