Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

White House Farm Murders vanaf 5 juni op NPO Plus

  •  
25-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
White House Farm Murders
De misdaadserie met Stephen Graham en Mark Addy is vanaf 22 juni ook wekelijks te volgen op NPO 3.
De NPO haalt de serie White House Farm Murders (eerder dit jaar op de Britse zender ITV uitgezonden als White House Farm) naar Nederland. Het verhaal is gebaseerd op een moordzaak uit 1985, toen vijf mensen van dezelfde familie werden doodgeschoten op een boerderij in Essex. Jeremy Bamber (Freddie Fox) claimt dat de schizofrene Sheila de dader is, maar al snel komen er meer intriges aan het licht. Mark Addy ( Game of Thrones ) en Stephen Graham ( Line of Duty ) spelen de twee detectives die de moorden onderzoeken. Verder zijn ook Game of Thrones-veteranen Alfie Allen en Gemma Whelan te zien en is er een rol voor Amanda Burton ( Marcella ). Het zesdelige misdaaddrama werd geschreven door onder anderen Kris Mrksa ( Requiem ) en Giula Sandler ( Glitch ).
White House Farm Murders is vanaf 5 juni in zijn geheel te zien op NPO Plus. Vanaf 22 juni is de misdaadserie vervolgens ook wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief