Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

White Collar: makers denken aan vervolg

  •  
07-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
652 keer bekeken
  •  
White Collar
Bedenker Jeff Eastin heeft een plan om de serie terug te brengen en Matt Bomer kan niet wachten.
White Collar-bedenker Jeff Eastin heeft naar eigen zeggen een plan om de serie weer terug te brengen. Dat laat hij weten in een gesprek met acteur Matt Bomer ( The Sinner , Doom Patrol ) op Twitter. Vorige maand hintte Easton op sociale media ook al naar de terugkeer van de door Bomer gespeelde Neal Caffrey, een vervalser en oplichter die in de serie een deal sluit met FBI-agent Peter Burke (Tim DeKay), en hem onder bepaalde voorwaarden mag helpen met het opsporen van witteboordencriminelen. In wat voor vorm de serie terug zou keren is nog niet bekend, maar zender USA - waar White Collar zes seizoenen lang te zien was - bracht eerder Psych al terug met een speelfilm. In Nederland was White Collar een tijd lang beschikbaar op Netflix.
Eastin en de castleden (met ook Tiffani Thiessen en Willie Garson) houden vanavond tevens een reünie op YouTube, om daarmee geld in te zamelen voor een goed doel.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief