Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

When Heroes Fly straks te zien bij Netflix

  •  
16-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
313 keer bekeken
  •  
When Heroes Fly
Het Israëlische drama werd eerder dit jaar in Cannes nog onderscheiden met de prijs voor de beste tv-serie.
When Heroes Fly volgt vier veteranen van een speciale legereenheid. De groep ging lang geleden met ruzie uit elkaar, maar komt nu toch weer bijeen voor een zeer persoonlijke reddingsoperatie. Een van de hoofdrollen in de serie is voor Tomer Capon, die een rol speelde in het eveneens uit Israël afkomstige Fauda , dat ook te zien is op Netflix. When Heroes Fly werd geschreven door Omri Givon, die al eerder met de acteur werkte aan het Israëlische Hostages, waarvan hij tevens een Amerikaanse versie maakte. De serie won in april nog de prijs voor beste serie op het Canneseries Festival, een festival dat vanwege de populariteit van tv-series dit jaar in het leven werd geroepen als aanvulling op het Cannes Film Festival. Er wordt momenteel ook gewerkt aan een tweede seizoen.
When Heroes Fly heeft nog geen exacte premièredatum, maar zou 'begin 2019' op Netflix moeten verschijnen. De eerste reeks bestaat uit in totaal tien afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief