Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

When Calls the Heart: dramaserie verdwijnt eind januari van Netflix

  •  
02-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8283 keer bekeken
  •  
WhenCallsHeart

© The Hallmark Channel

Het romantische drama over een lerares (Erin Krakow) die de grote stad verruilt voor een mijnwerkersdorpje werd onder meer vergeleken met Virgin River.

Het romantische drama When Calls the Heart wordt binnenkort uit het aanbod van Netflix verwijderd: het vijfde en het zesde seizoen, momenteel de enige beschikbare seizoenen, zijn nog tot en met maandag 29 januari te zien. When Calls the Heart werd onder meer vergeleken met het ook op Netflix te bekijken Virgin River: de serie volgt een lerares (Erin Krakow) die het hectische leven in de stad verruilt voor een bestaan in een mijnwerkersdorpje. Het zesde seizoen is het laatste seizoen met Lori Loughin: de Full House-actrice werd destijds door haar betrokkenheid bij een omkoopschandaal uit de serie geschreven. Haar vertrek zou het succes van When Calls the Heart niet deren: in februari gaat het tiende seizoen in première op de Amerikaanse televisie.

When Calls the Heart is overigens niet de enige serie die deze maand van Netflix verdwijnt: volgens de website Netflix-Nederland.nl worden verder ook When Heroes Fly (op 10 januari), El Vato (op 15 januari) en Als de dijken breken (op 26 januari) verwijderd.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief