Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Westworld: trailer voor tweede seizoen

  •  
29-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Westworld S02 Poster
De door HBO geproduceerde sciencefictionserie wordt bij ons in Nederland op 23 april hervat door Ziggo.
Vanaf die datum (één dag na de première in Amerika) kun je weer elke maandag kijken naar een gloednieuwe aflevering. Westworld werd bedacht door Jonathan Nolan ( Person of Interest ) en Lisa Joy (Burn Notice) en is een nieuwe versie van de gelijknamige film van Michael Crichton (Jurassic Park). De serie speelt zich af in een gigantisch attractiepark waar bezoekers zich in het oude westen kunnen wanen, compleet met levensechte robots. Aan het einde van het eerste seizoen kwamen deze robots echter in opstand tegen hun menselijke overheersers. Naast Gustaf Skarsgard ( Vikings ) en Fares Fares ( Tyrant ) werd ook Katja Herbers (Divorce) aan de cast toegevoegd. 'Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik in één van de populairste HBO-series mag spelen', zei de Nederlandse actrice over haar rol in het nieuwe seizoen van Westworld.
Bekijk hieronder de volledige trailer voor het tweede seizoen van Westworld. Lees ook de recensie van het eerste seizoen en luister naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief