Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Wednesday: cast voor het tweede seizoen onthuld door Netflix

  •  
07-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
193 keer bekeken
  •  
Wednesday

© Helen Sloan / Netflix

Er is onder meer een (gast)rol weggelegd voor Christopher Lloyd, die in de twee Addams Family-films van Barry Sonnenfeld te zien was als Uncle Fester.

Netflix onthulde vandaag de cast voor het tweede seizoen van Wednesday, dat momenteel in productie is in Ierland. De onthulling ging gepaard met een filmpje waarin Thing de scripts aflevert bij de kleedkamers van de (nieuwe) acteurs: Joanna Lumley (Fool Me Once) speelt Grandmama, Steven Buscemi (Fargo) speelt Barry Dort, Billie Piper (Scoop) speelt Capri en Thandiwe Newton (Westworld) speelt Dr. Fairburn. Een aantal andere nieuwkomers in het tweede seizoen zijn Haley Joel Osment (The Sixth Sense), Heather Matarazzo (Welcome to the Dollhouse) en Christopher Lloyd (Back the the Future). Lloyd was in de originele Addams Family-films te zien als Uncle Fester, een rol die in de Netflix-serie wordt ingevuld door Fred Armisen. In het onderstaande filmpje wordt de volledige cast uit de doeken gedaan. Ook wordt bevestigd dat de regie van de eerste aflevering, geschreven door showrunners Miles Millar and Al Gough, in handen is van Tim Burton.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief