Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Watchmen: HBO onthult eerste acteurs

  •  
24-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
Watchmen
Bekende namen als Regina King (Southland) en Don Johnson (Miami Vice) maken hun opwachting.
De iconische Watchmen-comic van Alan Moore en Dave Gibbons werd in 2009 al eens verfilmd door Zack Snyder, maar HBO stelde Damon Lindelof ( Lost ) aan om een tv-versie te ontwikkelen. De Watchmen tv-serie wordt volgens Lindelof geen directe adaptatie van de comic, maar meer een soort 'remix'. In de proefaflevering zijn nu onder anderen Regina King (die al met Lindelof werkte aan The Leftovers en onlangs te zien was in Seven Seconds ), Don Johnson (Sonny Crockett in Miami Vice ), Tim Blake Nelson ( The Ballad of Buster Scruggs ), Louis Gossett Jr. (An Officer and a Gentleman), Andrew Howard (Hatfields & McCoys) en Adelaide Clemens (Rectify) gecast. Wie ze straks gaan spelen is nog niet door HBO bevestigd. De pilot voor Watchmen zal worden geregisseerd door Nicole Kassell (The Killing, Westworld ).
Damon Lindelof werkte als scenarist ook aan films als Prometheus en Star Trek Into Darkness. Lost (ook te vinden op Videoland) en The Leftovers zijn te zien bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief