Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vooruitblik: True Crime op Netflix

  •  
23-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Evil Genius
Volgende maand presenteert Netflix de docu-serie Evil Genius en later dit jaar is het de beurt aan The Staircase.
In een nieuwe trailer voor hun aanstaande true crime docu's, wordt eerst teruggeblikt op eerdere successen als The Keepers (over de moord op een non), Amanda Knox (over de Amerikaanse studente die in Italië werd veroordeeld voor moord) en Wild Wild Country (over een sekte in Oregon). Daarna zien we beelden uit de volgende true crime documentaires die Netflix in aantocht heeft. Evil Genius draait om een bizarre overval uit 2003, waarbij de dader een pizzabezorger dwong tot het beroven van een bank en en hem daarna vermoordde door middel van een bom om zijn nek. Vijftien jaar later blijkt de samenzwering nog dieper te gaan. De docu-serie The Staircase draait om auteur Michael Peterson, die in 2001 werd beschuldigd van de moord op zijn vrouw.
De vier afleveringen van Evil Genius verschijnen 11 mei op Netflix. De afleveringen van The Staircase (acht al bestaande en vijf gloednieuwe) hebben nog geen datum.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief