Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vooruitblik: nieuw op Netflix in juni

  •  
31-05-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Glow
Netflix gaf deze maand Bloodline S03 en House of Cards S05 vrij, maar ook voor juni staan er weer interessante releases klaar.
Wat betreft de Netflix Originals is Orange is the New Black ongetwijfeld de serie waar mensen het meest naar uitkijken. Bekijk de trailer voor de vijfde reeks , die vanaf 9 juni bij Netflix te zien is. Andere Netflix Originals die deze maand uitkomen zijn Flaked S02 op 2 juni ( bekijk de trailer ), het derde deel van The Ranch op 16 juni ( lees de recensie van deel twee ), het eerste seizoen van GLOW op 23 juni ( bekijk de trailer ) en het eerste seizoen van Gypsy op 30 juni ( bekijk de teaser ). Daarnaast voegt Netflix op 28 juni ook Okja toe ( bekijk de trailer ), een avonturenfilm die op het filmfestival van Cannes voor hevige discussies zorgde, omdat hij als streaming-film kans maakte op de Gouden Palm.
Netflix breidt in juni het aanbod tevens uit met verschillende andere series. Vanaf 2 juni kun je kijken naar het vierde seizoen van Mr. Selfridge met Jeremy Piven (momenteel bezig met Wisdom of the Crowd ) en op 6 juni wordt het tweede seizoen van Shadowhunters (inmiddels ook zeker van een derde seizoen ) hervat. Op 11 juni trapt men (bijna tegelijk met Amerika) af met het vijfde en laatste seizoen van Orphan Black ( bekijk de trailer ). Op 15 juni wordt het tweede seizoen van You Me Her toegevoegd, gevolgd door het vijfde seizoen van New Girl en het tweede seizoen van Tyrant op 30 juni.
Op filmgebied voegt Netflix op 1 juni de drie originele RoboCop-films toe, waarvan de eerste in 1987 werd geregisseerd door Paul Verhoeven. Kinderen kunnen vanaf 5 juni kijken naar Peter Pan, waarna het op 12 juni de beurt is aan de sequel Return to Never Land. Verder wordt op 15 juni ook Pete's Dragon toegevoegd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief