Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vooruitblik: nieuw op Netflix in maart

  •  
01-03-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Jessica Jones S02
In verband met Internationale Vrouwendag (8 maart) is er volop aandacht voor series met vrouwelijke hoofdrollen.
Wat betreft Netflix Originals gaat Jessica Jones daarbij uiteraard voorop in de strijd. Het tweede seizoen van de Marvel-serie gaat op namelijk op 8 maart in première. Een dag later moet Carey Mulligan een moord oplossen in Collateral , een coproductie met de BBC. Een andere coproductie met de BBC is de bovennatuurlijke dramaserie Requiem, die op 23 maart in première gaat. Vanaf 23 maart kun je tevens kijken naar Alexa & Katie, een sitcom over twee vriendinnen op de middelbare school. Op 16 maart verschijnt On My Block , een serie die eveneens draait om een stel middelbare scholieren. Verder zien we deze maand Drew Barrymore in het tweede seizoen van Santa Clarita Diet (23 maart) en Gillian Jacobs in het derde seizoen van Love (9 maart). Helemaal aan het einde van de maand (30 maart) kun je kijken naar het tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events en het twaalfde seizoen van Trailer Park Boys. Wat betreft de buitenlandse Netflix Originals zijn het Noorse Borderliner (6 maart), het Braziliaanse The Mechanism (23 maart) en het Argentijnse Edha (16 maart) in aantocht. Verder komt Voltron morgen (2 maart) terug met een vijfde seizoen.
Op het gebied van eigen speelfilms is deze maand Annihilation (12 maart) met Natalie Portman de grote blikvanger. Verder kun je nog kijken naar de Canadese horrorfilm Les Affamés (2 maart), The Outsider met Jared Leto (9 maart), het straathondje Benji (16 maart) en de biopic Roxanne Roxanne (23 maart). Op het gebied van docu-series zien we deze maand Dr. Dre in The Defiant Ones (23 maart), Donald Trump in Trump: An American Dream (30 maart) en de impact van hip hop in Rapture (30 maart). Verder zien we de problemen van de politie in Amerikaanse stad Flint in Flint Town (2 maart), het leven van de Indiase boogschutter Deepika Kumari in Ladies First (8 maart) en het toegenomen gebruik van drugs op recept in Take Your Pills (16 maart). Er is uiteraard ook weer stand up comedy met Humanity van Ricky Gervais (13 maart) en het tweede seizoen van The Standups (20 maart). Op 9 maart volgt een nieuwe aflevering van de talkshow van David Letterman , waarin dit keer de Pakistaanse activiste Malala Yousafzai te gast is.
Uiteraard heeft Netflix ook weer series van andere zenders klaarstaan. Vanaf vandaag kun je bijvoorbeeld al direct kijken naar het tweede seizoen van Top of The Lake en het vierde seizoen van Sleepy Hollow. Ook het tweede seizoen van Designated Survivor wordt vandaag weer hervat. Verder kun je in maart elke dinsdag kijken naar een nieuwe Black Lightning en elke donderdag (behalve vandaag) naar een nieuwe Riverdale. Daarnaast gaat op 21 maart ook het derde seizoen van Shadowhunters van start op Netflix. Op 15 maart verschijnt de Vlaamse serie Tabula Rasa en tot slot wordt ook het vierde seizoen van de Psycho-prequel Bates Motel (7 maart) beschikbaar gesteld.
Netflix gaf vandaag ook weer aan aantal films vrij: Oscarwinnaar Julianne Moore in Alice, Jandino Asporaat in Bon Bini Holland, Safe met Jason Statham, de horrorfilm Insidious en I, Robot met Will Smith. Later deze maand verschijnen in ieder geval nog Star Trek Beyond met Chris Pine (7 maart) en Woman in Gold met Ryan Reynolds en Helen Miren (12 maart).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief