Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vikings S05: tweede helft onthult releasedatum

  •  
31-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Vikings S05
Het vijfde seizoen heeft nog tien afleveringen te gaan. Over iets meer dan twee weken verschijnen ze bij Ziggo.
Het historische drama Vikings volgt de belevenissen van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), hoewel het huidige seizoen de focus verlegde naar zijn kinderen. In de vijfde reeks grijpt Ivar the Boneless (Alex Høgh) de macht over het leger, tot groot ongenoegen van zijn broers. In de tweede helft van het vijde seizoen wordt Ivar gekroond tot de koning van Kattegat, en krijgt hij ook versterking van de net teruggekeerde Duke Rollo (Clive Standen uit Taken ). Bjorn (Alexander Ludwig), Lagertha (Katheryn Winnick) en Heamund (Jonathan Rhys Meyers) zijn op de vlucht geslagen. Het vijfde seizoen is overigens nog niet het einde van Vikings: de serie krijgt ook nog een zesde en laatste seizoen. Zender History is al met bedenker Michael Hirst aan het praten over een mogelijke opvolger.
De tweede helft van het vijfde seizoen van Vikings is vanaf 15 juni te zien bij Ziggo Movies & Series. Lees daarnaast ook de recensie van de start van de eerste helft.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief