Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vikings S05: eerste helft komt naar Ziggo

  •  
03-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Vikings S05
De eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen worden op 1 december allemaal beschikbaar gesteld.
In september van dit jaar verschenen de laatste tien afleveringen van seizoen vier bij Ziggo en begin december zijn de eerste episodes van seizoen vijf aan de beurt. In de vijfde reeks grijpt Ivar the Boneless (Alex Høgh) na de dood van zijn vader Ragnar de macht over het leger, ondanks protest van zijn broers. Halfdan (Jasper Pääkkönen) en Bjorn Ironside (Alexander Ludwig) kiezen het ruime sop en reizen naar de Middellandse Zee, terwijl Lagertha (Katheryn Winnick) haar scepter zwaait over Kattegat. Floki (Gustaf Skarsgård), gebroken na de dood van zijn vrouw Helga, vaart in een klein bootje de zee op en geeft zich over aan de wil van de goden. Daarnaast gaan we in de nieuwe reeks ook meer zien van de net geïntroduceerde bisschop Heahmund (Jonathan Rhys Meyers).
De eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen van Vikings zijn vanaf 1 december te zien bij Ziggo Movies & Series. Er wordt tevens al gewerkt aan een zesde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief