Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Video: deze series komen in 2019 naar HBO

  •  
07-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones S08
Meryl Streep in Big Little Lies S02! Sansa ontmoet Daenerys! Jeremy Irons in Watchmen!
Aan de start van het nieuwe jaar gaf HBO weer een teaser vrij met nieuwe beelden uit hun aanstaande tv-series, waarvan het merendeel in Nederland beschikbaar komt bij Ziggo Movies & Series. Zo biedt het filmpje een iets betere blik op het laatste seizoen van Game of Thrones (een eerdere teaser bevatte geen beelden uit de serie zelf), waarbij we zien hoe Sansa in Winterfell kennismaakt met Daenerys. Daarnaast bevat de teaser nieuwe beelden van Meryl Streep in Big Little Lies S02 (haar personage is de moeder van Perry en komt een aantal vragen stellen) en beelden van de Watchmen-serie van Damon Lindelof (Lost, The Leftovers ). Andere titels die we voorbij zien komen zijn onder meer Euphoria, True Detective , Chernobyl, en het laatste seizoen van Veep.
True Detective is de enige serie met een Nederlandse premièredatum, hoewel we tevens weten dat Game of Thrones S08 ergens in april in Nederland van start gaat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief