Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Victoria S03 komt op 31 augustus naar de NPO

  •  
23-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Victoria S03
De koningin krijgt plots te maken met de terugkeer van haar halfzus, en ook haar huwelijk komt onder druk te staan.
Het Britse kostuumdrama Victoria volgt het leven van de Britse koningin die van 1837 tot 1901 op de troon zat. Ze wordt gespeeld door Jenna Coleman, die onlangs ook te zien was in The Cry. In de serie zien we hoe Victoria als 18-jarige de troon bestijgt, een hechte vriendschap opbouwt met Lord Melbourne (Rufus Sewell), en uiteindelijk trouwt met prins Albert (Tom Hughes). In de derde reeks proberen Albert en Victoria voor hun zes kinderen te zorgen, terwijl hun huwelijk onder druk komt te staan. Daarnaast krijgt Victoria te maken met de terugkeer van haar halfzus Feodora (Kate Fleetwood) en de charismatische Lord Palmerston (Laurence Fox). Het derde seizoen bestaat uit acht afleveringen en werd eerder dit jaar al uitgezonden op de Britse televisie.
Het derde seizoen van Victoria verschijnt 31 augustus op NPO Start Plus, waar de vorige seizoenen al te zien zijn. De serie begint dan ook op NPO 2 en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief