Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Vervolg op The Alienist in de maak

  •  
17-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
The Alienist
Daniel Brühl, Luke Evans en Dakota Fanning komen straks allemaal weer terug voor The Angel of Darkness.
The Alienist was een adaptatie van het boek van Caleb Carr en aangezien de schrijver nog twee andere boeken in de serie schreef, krijgt de miniserie op televisie nu ook een vervolg. Het eerste seizoen draaide om een seriemoordenaar (hoewel dat woord in die tijd nog niet bestond) in het New York van de 19e eeuw, die op de hielen werd gezeten door de ietwat excentrieke psycholoog Laszlo Kreizler (Brühl), illustrator Jonh Moore (Evans) en detective in wording Sara Howard (Fanning). Het tweede seizoen, hoewel de reeks officieel wordt gezien als een compleet nieuwe miniserie, draait om de verdwijning van de dochter van een hooggeplaatste Spaanse familie in New York. Cary Joji Fukunaga (True Detective, Maniac ) zal wederom aantreden als producent. Of Angel of Darkness net als The Alienst bij ons weer naar Netflix komt, is nog niet bekend.
Lees onze recensie van The Alienst , dat nu te zien is op Netflix. En bekijk ook onze interviews met de cast van The Alienist en de Belgische regisseur Jakob Verbruggen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief