Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Versailles S02 komt naar NPO Start Plus

  •  
18-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Versailles S02
De historische dramaserie heeft nog geen tv-première en werd enkel aangekondigd voor NPO Start Plus.
Versailles is afkomstig van de makers van de serie Spooks en volgt de jonge Koning Louis XIV (George Blagden uit Vikings ). Achtervolgd door herinneringen aan een heftige coup tegen zijn vader in zijn jeugd, geeft hij de opdracht voor de bouw van het mooiste kasteel in Europa: Versailles. Het eerste seizoen van de serie is vanaf 21 december te zien op NPO Start Plus en op 18 januari wordt bij NPO Start Plus vervolgens ook het tweede seizoen beschikbaar gesteld. Daarin ziet Koning Louis zijn droom langzaam instorten. Verblind door zijn passie voor zijn maîtresse, weigert de koning te luisteren naar advies en raad van anderen, en trekt hij ten strijde tegen Willem van Oranje. De serie Versailles komt exclusief naar NPO Start Plus; er is momenteel nog geen tv-première.
Het tweede seizoen van Versailles (wederom tien afleveringen) is vanaf 18 januari te zien op NPO Start Plus. Bekijk hieronder de trailer. In februari volgt ook seizoen drie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief