Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Veronika: Zweedse misdaadserie wekelijks te zien bij SkyShowtime

  •  
11-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1174 keer bekeken
  •  
Veronika2

© SkyShowtime

Alexandra Rapaport (The Sandhamn Murders) speelt een agente met een pillenverslaving die geplaagd lijkt te worden door visioenen van moordslachtoffers.

De nieuwe Zweedse misdaadserie Veronika gaat deze maand van start bij SkyShowtime: vanaf vrijdag 22 maart verschijnt er elke week een dubbele aflevering van de achtdelige tv-reeks. De hoofdrol is voor Alexandra Rapaport, die eerder te zien was in The Sandhamn Murders en tevens de Carmen-rol vertolkte in de Zweedse remake van Penoza. In Veronika geeft ze gestalte aan Veronika Gren, een agente die als moeder van twee kinderen worstelt met haar ingewikkelde gezinsleven en het verbergen van haar pillenverslaving. Als ze een dode jongen voor zich ziet staan denkt ze dat ze haar verstand aan het verliezen is, maar het lijkt te gaan om visioenen van slachtoffers uit onopgeloste moordzaken. En die visioenen kunnen haar mogelijk helpen bij haar onderzoek naar twee vermoorde tieners. Veronika werd bedacht door Anna Ströman Lindblom en Katja Juras, die ook met Rapaport werkten aan Honour en de remake van Penoza.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief