Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Veronica Mars krijgt acht nieuwe afleveringen

  •  
20-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Veronica Mars
De doorstart van de serie die in 2007 ten einde kwam werd officieel aangekondigd door Kristen Bell zelf.
Kristen Bell gaf destijds drie seizoenen lang gestalte aan Veronica Mars, een studente die onder begeleiding van haar vader aan de slag ging als privé-detective. De nieuwe afleveringen worden gemaakt door Hulu, de Amerikaanse VOD-dienst die eveneens verantwoordelijk is voor The Handmaid's Tale. Rob Thomas, de originele bedenker van Veronica Mars, is betrokken als producent en schrijft tevens de eerste van de in totaal acht afleveringen. Het verhaal draait dit keer om moorden die gepleegd worden tijdens de viering van Spring Break, waardoor er steeds minder toeristen naar Neptune komen. Mars wordt ingehuurd door de ouders van één van de slachtoffers. De opnamen van de doorstart zouden niet overlappen met de productie van Bells huidige serie The Good Place.
De miniserie debuteert in 2019 op Hulu. Of de reeks naar Nederland komt is nog niet bekend. Bell is vanaf 28 september wel weer op Netflix te zien in The Good Place.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief