Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Veel topseries dreigen van Netflix te verdwijnen

  •  
19-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland
Het zou gaan om titels als Homeland, Sons of Anarchy, Modern Family, New Girl en White Collar.
Netflix geeft regelmatig aan welke series op korte termijn aan het aanbod toegevoegd zullen worden, maar laat zelden weten welke titels gaan verdwijnen. De fansite Netflix-Nederland.nl gaat echter vaak op onderzoek uit om zelf te achterhalen welke series op de lijst staan om verdwijderd te worden. Volgens hen gaat het deze keer om Homeland , Sons of Anarchy , Prison Break, How I Met Your Mother, New Girl , Modern Family , Lie to Me, American Horror Story, The Unit en White Collar, allemaal titels die vanaf de lancering van Netflix in Nederland - nu vijf jaar geleden - in het aanbod te vinden zijn. Op 8 september dreigen ze - helemaal of in sommige gevallen gedeeltelijk - van Netflix te verdwijnen, omdat op die datum de licenties verlopen zijn. Netflix heeft nog niet laten weten of men van plan is de licenties van de desbetreffende series te verlengen.
Af en toe weet Netflix de licentie van een populaire serie alsnog te verlengen (zoals gebeurde met Gossip Girl ), maar in andere gevallen ( Dexter ) lukte dat helaas niet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief