Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Veel populaire series verdwijnen van Netflix

  •  
04-12-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Gossip Girl
Ook The Big Bang Theory, Gossip Girl, How I Met Your Mother en Sons of Anarchy worden verwijderd.
Aan het einde van het jaar houdt Netflix een flinke schoonmaak en worden een aantal populaire series uit het aanbod verwijderd. Onlangs werd het vertrek van The Fresh Prince aangekondigd en de website Netflix-Nederland.nl merkte op dat daarnaast ook The Big Bang Theory (30 december), Gossip Girl (31 december), How I Met Your Mother (31 december) en Sons of Anarchy (31 december) verwijderd zullen worden. Overigens zijn The Big Bang Theory en Sons of Anarchy nu ook te bekijken bij Amazon Prime Video. Netflix lijkt voor de start van 2021 wel een aantal vervangende titels in huis te hebben: zo krijgen ze de rechten van Seinfeld en verschijnt het elfde seizoen van Modern Family. Verder worden in januari ook alle seizoenen van Dawson's Creek toegevoegd.
Overigens weet Netflix soms een titel op het laatste moment toch te behouden.
Update: Netflix heeft nog meer te verdwijnen films en series onthuld, met onder meer Prison Break (dat tevens te zien is bij Amazon Prime Video) en Family Guy.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief