Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Van Helsing krijgt vierde seizoen

  •  
19-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Van Helsing
De eerste twee seizoenen van de serie van Neil LaBute (In the Company of Men) staan bij ons op Netflix.
De graphic novel-verfilming Van Helsing speelt zich af in een door vampiers overspoelde toekomst. Kelly Overton (True Blood) speelt Vanessa Van Helsing, een afstammeling van de door Bram Stoker bedachte vampierjager Abraham Van Helsing. De serie werd bedacht door Neil LaBute (Lakeview Terrace), die voor het vierde seizoen niet langer aantreedt als showrunner. Zijn positie wordt overgenomen door Jonathan Walker, die al sinds het eerste seizoen aan de serie werkt als scenarist. Volgens hem zal het vierde seizoen nog dieper ingaan op de vampier-folklore en het uiteindelijke doel dat ze willen bereiken. De vierde reeks krijgt straks opnieuw dertien afleveringen. In Amerika wordt momenteel het derde seizoen van Van Helsing uitgezonden op televisie. De finale staat daar ingepland voor 28 december.
In Nederland zijn momenteel alleen de eerste twee seizoenen van Van Helsing op Netflix te bekijken. Seizoen drie verschijnt daar als het goed is in de loop van 2019.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief