Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Van Helsing: Derde seizoen in de maak

  •  
23-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Van Helsing
De Amerikaanse zender Syfy heeft de serie Van Helsing (bij ons te zien op Netflix) verlengd met nog een derde seizoen.
De opnamen beginnen in februari van het komende jaar en de derde reeks moet in de herfst van 2018 op televisie in première gaan. Het tweede seizoen van Van Helsing heeft in Amerika momenteel nog twee afleveringen te gaan. De finale wordt uitgezonden op 4 januari en vervolgens zal het volledige tweede seizoen op 19 januari toegevoegd worden aan het aanbod op Netflix in Nederland.
Van Helsing is gebaseerd op de graphic novel Helsing en speelt zich af in een door vampiers geterroriseerde toekomstwereld. Kelly Overton (True Blood) geeft gestalte aan Vanessa Van Helsing, een afstammeling van de door Bram Stoker bedachte, Nederlandse vampierjager Abraham Van Helsing. Met haar bloed is ze in staat om vampiers weer terug in mensen te veranderen en samen met een handjevol overlevenden probeert ze de plaag van ondode bloedzuigers een halt toe te roepen.
Van Helsing werd bedacht door Neil LaBute (In The Company of Men), die voor televisie eerder een aantal afleveringen van Hell on Wheels en Billions regisseerde. Het eerste seizoen ( lees hier meer over de serie ) is nu te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief