Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Utopia komt op 25 september naar Amazon

  •  
19-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Utopia
Serie met Gillian Flynn (Sharp Objects) als showrunner draait om een groep stripliefhebbers die stuit op een ongekend complot.
Utopia draait om een geobsedeerde groep stripliefhebbers die nadat ze een obscure graphic novel in handen krijgt stuit op een ongekend overheidscomplot. De remake van de gelijknamige Britse versie uit 2013 zou al in 2014 verfilmd worden. Toen was David Fincher ( Mindhunter ) nog verbonden aan de titel, die bij HBO zou verschijnen. Door financieel gesteggel stapte hij uit het project. In 2018 volgde een herstart bij Amazon, waarbij Toby Haynes ( Black Mirror , Sherlock ), Susanna Fogel (Booksmart) en J.D. Dillar (The Twilight Zone) tekenden voor de regie. Grote rollen zijn er voor Desmin Borges ( You’re the Worst ), John Cusack en Sasha Lane (American Honey). Showrunner is Gillian Flynn, die eerder al furore maakte met Sharp Objects en Gone Girl.
Utopia is vanaf 25 september te zien bij Amazon Prime.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief