Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tygo Gernandt gecast in The Last Kingdom S03

  •  
24-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
175 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Eerder had Rutger Hauer al een klein rolletje in het eerste seizoen van de historische dramaserie.
Tygo Gernandt krijgt een terugkerende rol in het derde seizoen van The Last Kingdom, dat volgende maand op Netflix verschijnt. The Last Kingdom draait om de machtsstrijd in het oude Engeland. Gernandt geeft in de serie gestalte aan Jackdaw, een eenling die zich uiteindelijk aansluit bij de legers van Skade. 'Ik was de laatste tijd redelijk veel in het buitenland aan het werk en nu kwam mijn buitenlandse agent hiermee', vertelt de acteur tegenover RTL Boulevard. 'Ik zit in acht afleveringen, waar ook veel vechtscènes inzitten.' Voorheen was de serie een coproductie van de BBC en BBC America, maar nadat BBC America besloot om niet terug keren voor de tweede reeks, kwam Netflix aan boord als coproducent. De productie van het derde seizoen is zelfs volledig in handen van Netflix.
Het derde seizoen van The Last Kingdom is vanaf 19 november exclusief te zien op Netflix, hoewel de reeks mogelijk pas op een latere datum in Nederland verschijnt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief