Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tuca & Bertie: volgende animatieserie van Netflix

  •  
22-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Tuca & Bertie
Na BoJack Horseman, F is for Family en Big Mouth komt Netflix met een vierde animatieserie voor volwassenen.
Tuca & Bertie wordt geproduceerd door Lisa Hanawalt en Raphael Bob-Waksberg, die op Netflix ook verantwoordelijk zijn voor BoJack Horseman. Hun specifieke animatiestijl wordt nu gebruikt om menselijke vogels tot leven te wekken. De serie draait namelijk om twee vogelvrouwen van in de dertig, die samen een appartement delen. Tuca is een zorgeloze en zelfverzekerde Toekan en Bertie is een onzekere en dromerige zangvogel. De rol van Bertie moet nog gecast worden, maar voor Tuca is al wel een stemactrice bekend gemaakt. Dat personage wordt namelijk ingesproken door Tiffany Haddish, die vorig jaar doorbrak met de onverwachte filmhit Girls Trip. Haddish is vanaf april ook te zien naast Tracy Morgan in de serie The Last O.G. van TBS. Vorig jaar verscheen haar stand-up special She Ready! op zender Showtime.
Het is niet bekend wanneer Tuca & Bertie op Netflix verschijnt, maar de serie krijgt alvast tien afleveringen. BoJack Horseman komt nog dit jaar terug naar Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief