Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

True Detective: Night Country: trailer voor HBO-serie met Jodie Foster

  •  
04-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2477 keer bekeken
  •  
TrueDetectiveNightCountry

© Michele K. Short / HBO

Detectives Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) onderzoeken de verdwijning van acht wetenschappers tijdens een gure winter in Alaska.

Jodie Foster (The Silence of the Lambs) speelt de hoofdrol in het vierde seizoen van True Detective, dat in Nederland vanaf maandag 15 januari wekelijks te zien is op HBO Max. De andere hoofdrol in de reeks ging naar Kali Reis, een professionele bokser die in 2021 lovende kritieken kreeg voor haar acteerdebuut in de film Catch the Fair One. Het vierde seizoen van True Detective (subtitel: Night Country) speelt zich af in Ennis, Alaska, waar rechercheur Liz Danvers (Foster) onderzoek doet naar de dood van een aantal vermiste wetenschappers. Ze werkt daarvoor samen met detective Evangeline Navarro (Reis), met wie ze een moeizame voorgeschiedenis heeft. Bijrollen zijn er voor Fiona Shaw, Christopher Eccleston en John Hawkes. De reeks werd gemaakt door de Mexicaanse Issa López, die verschillende prijzen won met haar film Tigers Are Not Afraid (2017).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief