Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tropenjaren: comedyserie met Henry van Loon en Jelka van Houten

  •  
28-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
367 keer bekeken
  •  
Tropenjaren
Ook Eric van Sauers en Eva Crutzen hebben rollen in de nieuwe serie van de maker van Dertigers.
Begin april gaat er een nieuwe comedy over ouderschap van start bij de NPO. In de serie Tropenjaren volgen we Rosa (Jelka van Houten uit Jeuk ) en haar man Jelle (Henry van Loon uit De Luizenmoeder ), die net ouders zijn geworden van hun eerste kind. Het koppel doet hun uiterste best om voor hun dochter te zorgen en hun werk, relatie en privéleven te houden als voorheen, maar u itgaan en feesten lijkt echter steeds meer plaats te moeten maken voor luiers en babysitters. Eric van Sauers (Kamp Koekieloekie) heeft een bijrol als Jelle's beste vriend Steve en Eva Crutzen (ook met Van Loon te zien in Promenade) geeft gestalte aan Rosa's zus Bregje. Tropenjaren is gebaseerd op een Israëlisch tv-format dat werd bewerkt door Elzelien Peters, bekend van series als Jeuk en Dertigers.
Tropenjaren is vanaf 3 april te zien op NPO 3 en NPO Start.
Update: de première is inmiddels uitgesteld tot 17 april. Op NPO Plus kun je ook steeds wekelijks een aflevering vooruit kijken.
Foto credit: BNNVARA
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief