Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Travelers: derde seizoen exclusief naar Netflix

  •  
16-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Travelers
Hoofdrolspeler Eric McCormack liet weten dat de opnamen van de nieuwe reeks nog deze maand van start gaan.
In de toekomstwereld van de serie Travelers is tijdreizen werkelijkheid geworden. Een ‘traveler’ in het heden neemt dan bezit van het lichaam van iemand in het verleden die op het punt staat om te sterven. FBI-agent Grant MacLaren (McCormack) is zo’n ‘traveler’ en moet samen met zijn team de wereld behoeden voor toekomstig onheil. Travelers begon als een coproductie van Netflix en de Canadese zender Showcase. De eerdere seizoenen verschenen telkens pas na de uitzending op de Canadese televisie in de rest van de wereld op Netflix. Met ingang van het derde seizoen wordt de serie een wereldwijde Netflix Original, waarbij de Canadese cast (McCormack komt zelf uit Toronto) en crew intact blijven. De derde reeks zal volgens McCormack in de herfst van dit jaar overal ter wereld op hetzelfde moment op Netflix verschijnen.
De opnamen van Travelers S03 beginnen deze maand in Vancouver. McCormack was onlangs te zien in de doorstart van Will & Grace , dat straks ook een vervolg krijgt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief