Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Trauma start 5 januari op NPO 2

  •  
13-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Trauma
De Britse miniserie met John Simm en Adrian Lester is momenteel exclusief te zien op NPO Start Plus.
Trauma is afkomstig van Mike Bartlett, de bedenker van Doctor Foster. In de driedelige serie krijgt een traumachirurg het aan de stok met de vader van een patiënt die hij niet kon redden. De tiener in kwestie is Alex Bowker (Albie Marber), die na een steekpartij met spoed wordt overgebracht naar een ziekenhuis in Londen. Jon Allerton (Adrian Lester uit Undercover ) is de chirurg van dienst en hij verzekert de bezorgde vader Dan (John Simm uit Collateral ) dat zijn zoon het gaat redden. Helaas komt Alex tijdens de operatie toch te overlijden, waarna Jon de woede van een radeloze vader over zich heen krijgt. Lyndsey Marshal (Rome) is te zien als de echtgenote van Dan en Jemima Rooper (Lost in Austen) speelt een collega van Jon.
Trauma gaat op 5 januari in première op NPO 2. Mensen die geen zin hebben om te wachten kunnen de drie afleveringen nu alvast online bekijken bij NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief