Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Transparent: finale heeft datum en trailer

  •  
28-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Transparent poster
De grote finale van de serie, waarin Jeffrey Tambor niet te zien is, wordt een met zang en dans gevulde musical.
De laatste aflevering van Transparent debuteert in september op televisie, twee jaar na het vierde seizoen. Het lange wachten en het feit dat het hier gaat om een special in plaats van een seizoen heeft te maken met alle problemen achter de schermen: acteur Jeffrey Tambor verliet de serie in 2018 na beschuldigingen van seksueel wangedrag op de set. Transparent-bedenker Jill Soloway besloot vervolgens het roer om te gooien en de serie af te sluiten met een musical. Daarin krijgen de Pfeffermans te maken met een tragisch verlies, dat het startpunt is voor een hilarische en melancholische reis. Shelly Pfefferman (Judith Light) mag deze keer het voortouw nemen, maar ook Sarah (Amy Landecker), Josh (Jay Duplass) en Ali (Gaby Hoffmann) zijn nog steeds van de partij.
De finale van Transparent is vanaf 27 september te zien bij Amazon. Bekijk alvast de trailer en lees daarnaast ook de recensie van het in 2017 verschenen vierde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief