Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Trailer voor nieuwe serie Lore: horror op Amazon

  •  
15-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
lore
Volgende maand is het op Amazon griezelen geblazen met de nieuwe horrorserie Lore.
De verfilming van de gelijknamige podcast vertelt zes verhalen over de echte mensen en gebeurtenissen achter bekende mythes en legenden, zoals vampiers, weerwolven, seances en bezeten poppen. Hoofdrollen zijn er voor Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day), Kristin Bauer van Straten ( True Blood ), Adam Goldberg ( Fargo ), Holland Roden ( Teen Wolf ), Colm Feore ( House of Cards ) en Campbell Scott (The Amazing Spider-Man). Luisteraars van de podcast zullen een aantal van de verfilmde verhalen al kennen, want in de Amazon-serie komen verschillende ‘fan favorites’ opnieuw aan bod, zoals het verhaal van een jongen die een pop krijgt die een eigen sinister leven lijkt te leiden, een gezin dat in een 'haunted house' woont en de inwoners van een Duits dorpje die jagen op een vreemd monster.
Sinds de lancering in 2015 trok de podcast van Aaron Mahnke wereldwijd ruim 5 miljoen luisteraars. De televisieverfilming komt van producenten Gale Anne Hurd ( The Walking Dead ) en Glen Morgan ( The X-Files ). Lore is vanaf 13 oktober te zien op Amazon Prime.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief