Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Neko Case, Father John Misty en LUMP

  •  
18-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Neko Case
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Neko Case, Father John Misty en LUMP.
Neko Case - Bad luck
Een songtitel die klopt als een bus. Terwijl Neko Case aan het toeren was in Zweden, werd ze midden in de nacht gebeld met de mededeling dat haar huis in brand stond. Het leverde de inspiratie voor deze heerlijk sarcastische nieuwe single van de Canadese songwriter, bekend van haar bijdragen aan The New Pornographers.
Father John Misty - Disappointing Diamonds Are the Rarest of Them All
Een flinke mond vol, de naam van deze nieuwe track van Father John Misty. Het alter ego van Josh Tillman brengt op 1 juni zijn vierde album God’s Favorite Customer uit, en hij deelde deze week twee nieuwe nummers. Op ‘Just Dumb Enough to Try’ horen we hem weer in een piano ballad, die vergelijkbaar is met het werk van zijn vorig jaar verschenen album Pure Comedy. Het meer opzwepende, rijker gearrangeerde ’Disappointing Diamonds Are the Rarest of Them All’ geniet onze voorkeur.
LUMP - Curse of the contemporary
De Britse singer-songwriter Laura Marling gaat onder de noemer LUMP de samenwerking aan met Mike Lindsay, één van de oprichters van Tunng. Voor dit project verruilt Marling haar folky geluid voor meer duistere, elektronische klanken. Het debuutalbum van het duo verschijnt op 1 juni.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief