Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Frank Turner, Jack White en Sting & Shaggy

  •  
31-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jack White Boarding House Reach
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Frank Turner, Jack White en Sting & Shaggy.
Frank Turner - 1933
Nieuw werk van de man die punk en folk met elkaar afwisselt. Op ‘1933’ gaat de Engelsman richting het eerste genre. De track is afkomstig van Be More Kind, het aankomende zevende album van Turner dat op 4 mei verschijnt.
Jack White - Corporation
Er komt steeds meer los van de derde soloplaat van Jack White. Heuglijk nieuws natuurlijk, net als het bericht dat de Amerikaan terug is gekomen op zijn beslissing om te stoppen met optreden. En dus kijken we niet alleen uit naar het nieuwe album Boarding House Ranch in maart, maar ook naar een concert in de Amsterdamse AFAS Live op 2 juli.
Sting & Shaggy - Don’t make me wait
Dat is nog eens een samenwerking die we niet aan zagen komen. Voormalig Police-frontman en ‘It wasn’t me’-ster Shaggy hebben de handen ineen geslagen op het nummer ‘Don’t make me wait’. En het kan nog gekker: de twee zangers brengen in april samen zelfs een volledig album uit.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief