Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Crystal Fighters, Liam Gallagher en Paul Weller

  •  
30-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Liam Gallagher
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Crystal Fighters, Liam Gallagher en Paul Weller.
Crystal Fighters - Boomin’ In Your Jeep
De charmante zomerhit ‘Plage’ was ooit onze eerste kennismaking met Crystal Fighters. In de nasleep van de track bleek echter dat de band veel meer te bieden had dan dat folky popliedje. Het eclectische Crystal Fighters schiet elke kant op, zoals op deze catchy track, die herinneringen aan Major Lazer oproept.
Liam Gallagher - I’ve All I Need
De immer ruziënde Liam Gallagher begon iets meer dan een jaar geleden met een charmeoffensief, dat in november leidde tot de release van zijn eerste soloplaat As You Were. En met dat album, waar de nieuwe single ‘I’ve All I Need’ opstaat, is de zanger dichter bij de Oasis-hoogten dan hij in jaren is geweest.
Paul Weller - Aspects
Met zijn nieuwe single ‘Aspects’ geeft Paul Weller een masterclass in sierlijk oud worden. De man achter The Jam en The Style Council werd vorige week zestig en viert dat met deze ingetogen track, afkomstig van het album True Meanings, dat later dit jaar uitkomt. Met slechts een tokkelende akoestische gitaar en een paar strijkers weet Weller het nummer met zijn stem schitterend te dragen.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief