Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Benjamin Francis Leftwich, All Tvvins en Isaac Gracie

  •  
29-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Benjamin Francis
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Benjamin Francis Leftwich, All Tvvins en Isaac Gracie.
Benjamin Francis Leftwich - Because of Toledo
Een tokkelende akoestische gitaar en een stem, zo simpel kan ’t soms zijn. De Britse songwriter bewees dat al op zijn eerste twee albums, waarop hij op intieme wijze over de dood van zijn vader zong. Met de nieuwe single ‘Because of Toledo’ levert hij wederom een schitterend, intiem nummer af.
All Tvvins - Crash
Conor Adams en Lar Kaye, de leden van het duo All Tvvins, maakten vroeger deel uit van snoeiharde mathrock band. Tegenwoordig richten de Ieren zich echter op alternatieve, elektronische pop, en dat gaat ze prima af. Debuutalbum IIVV kwam vorig jaar op nummer twee binnen in de hitlijsten van Ierland, dus de verwachtingen voor de opvolger zijn hoog.
Isaac Gracie - Terrified
De vergelijking tussen Isaac Gracie en Jeff Buckley is al meerdere malen gemaakt. En dan hopen we dat ‘ie zich beperkt tot de muziekstijl en niet de levensduur van de Britse zanger. Met ‘Terrified’ levert hij een single af die verklaart waarom er veel wordt verwacht van zijn optreden op Eurosonic Noorderslag in januari.
 
Beluister alle besproken tracks op onze playlist op Spotify en abonneer!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief