Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Totally Completely Fine: tragikomische serie gaat in première bij Canvas

  •  
18-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1982 keer bekeken
  •  
TotallyCompletelyFine

© Stan / Fremantle Australia

Een jonge vrouw (Thomasin McKenzie uit Jojo Rabbit) ontdekt dat haar overleden opa talloze mensen redde van het plegen van zelfmoord en wil in zijn voetsporen treden.

De Australische serie Totally Completely Fine (2023) is vanaf zondag 4 februari te zien op Canvas. De tragikomische tv-reeks volgt de zelfdestructieve Vivian (Thomasin McKenzie uit Jojo Rabbit), die na de dood van haar opa diens op een klif gelegen landgoed erft. De plek blijkt blijkt heel erg populair onder mensen die zelfmoord willen plegen en Vivian ontdekt dat haar grootvader door de jaren heen talloze levens heeft gered door deze mensen op andere gedachten te brengen. Nadat ze zelf een suïcidale bruid (Contessa Treffone) weet te redden, neemt ze deze taak van hem over. De serie werd bedacht door Gretel Vella (The Great), die het merendeel van de afleveringen schreef. De zesdelige reeks is afkomstig van de Australische streamingdienst Stan.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief