Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Titans S02: Iain Glen gecast als Bruce Wayne

  •  
11-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Het is alleen nog niet duidelijk of de Game of Thrones-acteur ook het Batman-pak aan zal trekken.
Volgens de website Deadline is Iain Glen gecast als Bruce Wayne in het tweede seizoen van Titans. De Schotse acteur is onder meer bekend van zijn rol als Jorah Mormont, de huurling die ooit eeuwige trouw beloofde aan Daenerys in Game of Thrones (foto). Ook was hij te zien in de Resident Evil-films. Volgens de makers speelt Glen een Bruce Wayne die tientallen jaren de misdaad heeft bestreden als Batman, maar op zijn oude dag nog steeds net zo gemotiveerd is als in zijn hoogtijdagen. Hij wil zijn relatie met Robin (Brenton Thwaites) herstellen door de Titans ondersteuning te bieden. Of Glen in de serie straks ook het Batman-kostuum aan zal trekken is niet duidelijk. In het tweede seizoen van Titans krijgen de jonge superhelden tegenstand van Deadshot (Esai Morales uit Ozark ).
De DC Universe-serie Titans is bij ons in Nederland beschikbaar op Netflix. Vanaf komende maandag is Iain Glen weer te zien in seizoen acht van Game of Thrones.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief