Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Titans S02: eerste beelden onthullen Bruce Wayne

  •  
06-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
75 keer bekeken
  •  
Titans Poster
Het eerste seizoen van de serie over de jonge superhelden uit de DC Comics is in Nederland te zien op Netflix.
Volgende maand start het tweede seizoen van Titans op DC Universe en waarschijnlijk komen de nieuwe afleveringen later ook weer naar Netflix. In Titans is Robin (Brenton Thwaites) niet langer de sidekick van Batman: hij wordt de leider van een groep jonge superhelden, bestaande uit Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft) en Beast Boy (Ryan Potter). Het tweede seizoen introduceert Iain Glen (Ser Jorah in Game of Thrones ) als Bruce Wayne, al is het nog niet duidelijk of het personage straks ook te zien is in zijn Batman-kostuum. Een van de andere nieuwe personages die de trailer onthult is Deathstroke (Esai Morales uit Ozark ), de vermoedelijke 'big bad' in het tweede seizoen. Titans werd bedacht door DC-veteranen Akiva Goldsman, Geoff Johns en Greg Berlanti.
Titans S02 start 6 september bij DC Universe. Het eerste seizoen is nu te zien op Netflix, waar het tweede seizoen geen datum heeft, maar wel staat aangekondigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief