Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Titans onthult een nieuwe trailer

  •  
27-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Titans
De live-action verfilming van DC Comics debuteert bij ons in Nederland volgende maand op Netflix.
Titans is gebaseerd op de Teen Titans uit de DC Comics, alleen is deze live-action versie zeker niet geschikt voor kinderen. In de actieserie besluiten Robin (Brenton Thwaites) en Raven (Teagan Croft) om samen met Starfire (Anna Diop) en Beast Boy (Ryan Potter) een nieuwe groep superhelden te vormen. Ze krijgen vervolgens onder meer te maken met Dove (Minka Kelly) en Hawk (Alan Ritchson), twee geliefden die ook samen op een hardhandige manier de misdaad bestrijden. In de trailer komt daarnaast Robotman (Brendan Fraser uit Condor ) even in beeld. Hij wordt straks in Titans geïntroduceerd als een lid van Doom Patrol, een groep met verstoten superhelden. Doom Patrol krijgt eind februari een eigen spin-off, waarvan de teaser al werd vrijgegeven. In Amerika was Titans onlangs te zien bij DC Universe, de eigen VOD-dienst van DC Comics.
Titans is vanaf 11 januari te zien op Netflix. DC Universe werkt tevens aan live-action adaptaties van Stargirl en Swamp Thing, plus een animatieserie met Harley Quinn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief