Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tidelands: eerste blik op serie uit Australië

  •  
23-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
135 keer bekeken
  •  
Tidelands
Netflix ging 'down under' voor een bovennatuurlijke thriller die vanaf half december te zien is.
Er zijn al verschillende producties uit Australië op Netflix te vinden, denk aan Glitch en Secret City , maar Tidelands is de allereerste Australische Netflix Original. De serie volgt Cal McTeer (Charlotte Best uit Home & Away), een jonge vrouw die het grootste gedeelte van haar leven in de (jeugd)gevangenis heeft doorgebracht. Na tien jaar keer ze terug naar haar geboorteplaats Orphelin Bay, waar onlangs het levenloze lichaam van een visser is aangespoeld. Cal gaat op onderzoek uit en stuit op een geheimzinnig genootschap, dat onder leiding staat van de charismatische Adrielle Cuthbert (de Spaanse actrice Elsa Pataky, te zien als Elena in een aantal Fast & Furious -films). Deze zogenoemde 'Tidelanders' blijken een hele bijzondere connectie met de zee te hebben.
Tidelands is vanaf 14 december te zien op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen met elk een speelduur van ongeveer vijftig minuten. Bekijk de teaser.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief